Verkoopsvoorwaarden

Terms & Conditions

1. Algemeen

Area3D.be

Oppenstraat 241

3512 Stevoort

Ondernemingsnummer : BE0437.711.114


2. Aangeboden goederen

Foto's van niet merkgebonden onderdelen kunnen afwijken van de geleverde goederen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schrijffouten in omschrijvingen of prijzen van de aangeboden goederen. Indien er zich een dergelijk fout voordoet heeft de klant het recht dit artikel kosteloos te annuleren.


3. Prijzen

Alle online vermelde prijzen zijn inclusief BTW (prijzen exclusief BTW worden ter informatie ook vermeld) en exclusief verzendingskosten.


4. Bestelling

Door het plaatsen van een bestelling verklaart de klant zich akkoord met de verkoopsvoorwaarden, verzendingskosten en garantiebepalingen.


5. Verzendingskosten

Goederen worden verzonden met een koerierdienst, de kosten hiervoor worden berekend bij het afrekenen.


6. Garantie

De garantie op de geleverde goederen betreft altijd de fabrieksgarantie.


7. Betaling

Bij het afrekenen kan u de gewenste betalingsmethode kiezen. Hou er evenwel rekening mee dat een betaling door overschrijving ons pas na een paar dagen bereikt.


8. Levering

De goederen dienen bij de levering op schade te worden gecontroleerd. Moest er ondanks de grootste zorg die we eraan besteden een verkeerd artikel worden geleverd dan zal dit zo snel mogelijk worden omgeruild. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele bijkomende kosten die hieruit zouden voortvloeien.


10. Annulatie of teruggave

Binnen de 14 dagen na de levering heeft de klant het recht de bestelling, op zijn/haar kosten, geheel of gedeeltelijk terug te sturen na onderling overleg. Na de ontvangst van de geretourneerde goederen worden deze door ons gecontroleerd, zij dienen in originele en ongeopende/onbeschadigde verpakking te worden teruggezonden. Indien het losse onderdelen betreft die zonder specifieke eigen verpakking werden geleverd dienen deze ons in "nieuwstaat" te bereiken. Terugbetaling vindt plaats binnen de 30 dagen na ontvangst en controle van de goederen. Goederen die ons niet in correcte staat bereiken worden niet terugbetaald en blijven 30 dagen ter beschikking van de klant, waarna zij worden vernietigd. Niet voorraadartikelen die op vraag van de klant bij onze leveranciers werden besteld, worden nooit teruggenomen.


11.  Aanvulling of wijziging verkoopsvoorwaarden

Wij behouden ons het recht voor de verkoopsvoorwaarden voor toekomstige bestellingen te wijzigen of aan te vullen.